top of page

Bijzondere ontmoetingen

Bijzondere ontmoetingen

Je hebt van die dagen dat er zoveel op je afkomt dat je het even niet meer overziet. Dat kunnen praktische zaken zijn, maar ook zeer emotionele dingen. Of een combinatie van deze twee, want vaak gaat dat hand in hand. Dat zijn dé momenten dat er keuzes gemaakt moeten worden en dan wordt er een beroep gedaan op het verstand en je hart. Je hart als leidraad en je verstand als referentiekader. Jij moet echter die keuzes maken anders worden ze voor jou gemaakt.

Voor mij persoonlijk was dit zo een week, of eigenlijk al weken. Moeilijke maar noodzakelijke beslissingen genomen, varend op de energie van de dag. En toch popt er altijd een stemmetje op ‘doe ik er goed aan’? Je verstand triggert jouw verantwoordelijkheidsgevoel. Maar je hart hoor je op de achtergrond fluisteren dat je het goed doet.

Maar wat vinden we het allemaal fijn om iets van een bevestiging te horen, iemand te horen zeggen dat het okay is … Zo had ik gisteren een afspraak met iemand en het doel waarvoor ik kwam, bleek opeens een bijzondere wending te nemen, waarvan ik een enorme kriebel kreeg in mijn buik. Na eerst heel fijn gepraat te hebben (en de bevestiging te krijgen die ook ik soms nog nodig heb), blijken ons beider talenten iets complementairs te hebben.

Dit gaan we samen verder onderzoeken, want deze bijzondere ontmoeting leidt naar nieuwe wegen. Hoe, wat, wanneer, waar zien we wel. Het zaadje is geplant voor nieuwe, zakelijke mogelijkheden, waarvan de wortel is ontsproten in mijn hart… Hoe mooi kan het zijn? Enne … mijn verstand is het er gelukkig mee eens!


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page